If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос: как се прави сърцето на предницата на 156 от нормално на фейс-а?
мен по ми е интересно как е направил предния капак
Бившия собственик на колата се занимава със спойлери,тунинг прагове.Като говореше че специално капака е изработен от стъклопласт,и моделирал старата броня. А другата 156-ца е бордо цвят със същия тунинг и тя е със страшна визия. Скоро ще кача снимки колега
Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Това доста добре се е получило, но въпросът ми е това е обикновеното сърце на 156, само, че е преправяно нали или?
Не на фейслифт е
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Aми тия хромираните лайсни са от решетките между фаровете,общо 3 броя.следва иазрязване на всички вертикални части с ножовка.общо взето са нужни-лист от ножовка,шкурка и лепило(аз ползвам така наречения течен метал-който си е епоксидна смола - bizon)...всичко останало е пилене,пришкурване,напасване...и залепяне.............сега се сещам,че за най-горната лайсна(понеже я правих отдавна),използвах флексче с диск със шкурка-за да направя извивките около емблемата...и така...........
Comment